WHO

WHAT

WHERE

WHY

Red Bull

Corporate | Creative | Ent

Santa Monica, CA

With an overarching project statement to engage the five senses, the project consolidated buildings scattered around West Los Angeles to a site on their existing campus to leverage the synergies of the business. The space is planned to be gracious, open and transparent. The two-story volume and mezzanine allows for expansive views that highlight the “floating” conference rooms, as well as facilitating a heightened awareness of other staff on the larger floorplate and off-module workstation configuration.

To encourage a feeling of ownership of the new space, each department worked with our in house graphics team to develop super graphics for their areas that represented an element of the brand. The upgraded space resulted in a newly found sense of purpose and commitment to core business.